Kućni red našeg vrtića

RADNO VRIJEME VRTIĆA JE OD 5:30 DO 16:00 SATI. MOLIMO VAS DA GA SE PRIDRŽAVATE. SVAKOME SE MOŽE DOGODITI DA NE STIGNE DO KRAJA RADNOG VREMENA PO DIJETE. U TOM SLUČAJU MOLIMO VAS DA NAM JAVITE UKOLIKO ĆETE KASNITI.


RADI SIGURNOSTI DOVEDITE DIJETE U VRTIĆ NAJKASNIJE DO 9:00 SATI, JER SE VRATA ZAKLJUČAVAJU. SVAKI ZVUK ZVONA OMETA NAŠ RAD. HVALA NA RAZUMIJEVANJU!


U VRTIĆ MOŽETE DOVESTI SAMO ZDRAVO DIJETE! ZDRAVO DIJETE NEMA POVIŠENU TEMPERATURU, PROLJEV ILI MUČNINE I NE TROŠI ANTIBIOTIKE.U TRENUCIMA KAD JE DIJETE BOLESNO NITKO MU NE MOŽE PRUŽITI ONOLIKU SKRB KAO ONI KOJI SE U TIM TRENUCIMA POSVEĆUJU SAMO NJEMU. BOLESNOM DJETETU POTREBNA JE TIŠINA I MIR, PA ĆE MU U TIM TRENUCIMA SMETATI PRIJATELJI S KOJIMA SE INAČE RADO IGRA.


DIJETE U VRTIĆ MOŽE DOVODITI SAMO OSOBA U KOJU RODITELJI IMAJU POVJERENJE. UKOLIKO ŽELITE DA DIJETE SAMO DOLAZI U VRTIĆ, NA ŽALOST NE MOŽEMO PREUZETI ODGOVORNOSTI ZA NJEGA NA PUTU DO VRTIĆA.


DIJETE IZ VRTIĆA ODVODE RODITELJI ILI OSOBA KOJU SU RODITELJI ZA TO OVLASTILI. AKO NISTE U MOGUĆNOSTI SAMI DOĆI PO DIJETE MOLIMO VAS DA NAS O TOME NA VRIJEME OBAVIJESTITE (PRILIKOM DOVOĐENJA DJETETA ILI TELEFONOM).


MOLIMO VAS DA DJECU OBLAČITE SLOJEVITO KAKO BISMO IH OVISNO O VREMENSKIM PRILIKAMA MOGLI SKINUTI ILI OBUĆI. NE ZABORAVITE NA ZNAKIĆU OSTAVITI REZERVNU ODJEĆU ZA PRESKINUTI U SLUČAJU NEZGODE S VODOM I SL.


MOLIMO RODITELJE DA NE ULAZE U SOBU DNEVNOG BORAVKA U CIPELAMA.

Grad web
Skip to content